דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 250 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את תפוחי האדמה יש לבשל עד הרתחה - קלפו את הקליפה.
  • 2 יש להשחים את השומשום (עד הזהבה - אין צורך בשמן).
  • 3 לסיר הוסיפו את השמן וטגנו את הבצל (קצוץ דק) ואת הסלרי (קצוץ דק).
  • 4 לאחר טיגון קל הוסיפו את תפוחי האדמה, המיונז, המלח והפלפל.
  • 5 ערבבו היטב.
  • 6 לאחר שהכל מתחמם היטב הוסיפו את הגבינה, וערבבו עד שהגבינה תימס.
  • 7 יש לפזר מלמעלה את השומשום.
  • 8 הגישו מיד - יש לאכול את הסלט חם!
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להמיר את המיונז במיוקל, ובמקום השמן לטיגון לטגן בספריי שמן.

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 18.1% 17.9% 57.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.26 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב