דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

20 מנות/יחידות, 65 גרם למנה\יחידה (כ- 20 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגת שיש תפוזים עם שוקולד צ`יפס
שילוב טעם התפוזים ושוקולד צ`יפס
  • 1 להפריד את הביצים.
  • 2 להקציף את החלבונים ולהוסיף לאט את הסוכר + סוכר הוניל.
  • 3 כאשר הקצף מבריק ויציב, יש להוסיף לאט את החלמונים ואת אבקת האפייה לסירוגין.
  • 4 להוסיף קמח, מיץ תפוזים (חוץ מ- 2 כפות שמשאירים בצד), שמן ותמצית וניל. זהירות - לא לבחוש מדי.
  • 5 להוסיף לתערובת 3 כפות שוקולד צ`יפס.
  • 6 לשמן תבנית פלא ולשפוך לתוכה 3/4 מהתערובת.
  • 7 לפזר 2 כפות שוקולד צ`יפס מעל.
  • 8 לתערובת שנותרה להוסיף 3 כפות קקאו ו- 2 כפות מיץ תפוזים או מים. לקחת מזלג ולערבב קצת את שתי התערובות ביחד.
  • 9 לאפות בחום של 170 מעלות כ- 40 דקות.
  • 10 לפזר אבקת סוכר מעל העוגה.
  • 11 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית פלא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.2% 22.1% 9.7% 68%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.28 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב