דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 587 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
מוקפץ ירקות ונודלס
ארוחת צהריים צמחונית
  • 1 חותכים את הירקות לרצועות (גזר, קישוא, פלפלים ובצל) ואת הפטריות לפרוסות.
  • 2 מבשלים את השעועית הירוקה במי מלח כ- 10 דקות ומעבירים לקערה עם מי קרח. גם לנודלס נותנים בישול מקדים ומסננים מנוזלים.
  • 3 במחבת כבדה או ווק מחממים שמן עד שעולה עשן ומכניסים את הפרודוקטים תוך כדי הקפצה, כשיש הפרש 2 דקות ביינהם לפי הסדר הבא: גזר, בצל, פלפלים ושום, תחתיות ארטישוק ושעועית, אפונה ופטריות. למי שאין ווק ולא יודע להקפיץ עם מחבת - יכול לעשות את אותה פעולה עם כף או תרבד מעץ.
  • 4 לאחר שכל הירקות בפנים מוסיפים את הרטבים והתבלינים וממשיכים בהקפצה עוד 2-3 דקות (הירקות צריכים להיות עם מנשך ולא רופסים).
  • 5 מוסיפים את הנודלס ומערבבים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להוסיף עוף, בשר או להשאיר ככה רק עם ירקות.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ממליצה להפחית מאבקת המרק.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
10.4% 8.3% 13.2% 68.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב