דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

10 מנות/יחידות, 80 גרם למנה\יחידה (כ- 10 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
שושני גלידה משוקולד חלב ושוקולד לבן
קינוח מרענן
  • 1 לחמם בקלחת מיכל אחד של שמנת מתוקה ולהביא לסף רתיחה.
  • 2 לשבור את השוקולד הלבן ולהניח בקערה.
  • 3 לשפוך את השמנת החמה על השוקולד ולהמתין 10 דקות מבלי לערבב. לאחר מכן לערבב עד להמסה.
  • 4 לשפוך את תערובת השוקולד הלבן לתבניות מעוצבות עד למחצית מגובה התבנית, ולהכניס להקפאה של חצי שעה-שעה עד להתקשות.
  • 5 לחמם בקלחת את השמנת השנייה ולהביא לרתיחה.
  • 6 לשבור את שוקולד החלב ולהניח בקערה.
  • 7 לשפוך את השמנת על השוקולד, להמתין 10 דקות ולערבב.
  • 8 ליצוק על תערובת השוקולד הקפואה ולהכניס להקפאה של שעתיים לפחות.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
ניתן להמיס שוקולד ולשפוך מעל תערובת השוקולד החלבי ולהכניס חזרה להקפאה.

זמן ההכנה כולל את זמן ההקפאה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 46.4% 5.1% 43.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.95 (1.05 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב