דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

35 מנות/יחידות, 34 גרם למנה\יחידה (בין 30 ל- 40 כדורים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
טראפלס דבש - באדיבות הקונדיטור בן עמי
  • 1 מחממים את השמנת.
  • 2 מערבבים פנימה את הדבש.
  • 3 מרתיחים אך עוצרים בשלב המבעבע ולא נותנים לשמנת לעלות.
  • 4 שופכים את השמנת והדבש על השוקולד ישירות ובבת אחת.
  • 5 מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה ומבריקה.
  • 6 משאירים כ-10 דקות להתקרר בטמפ` החדר.
  • 7 מעבירים לקירור במקרר. רצוי לערבב מספר פעמים תוך כדי קירור ליצירת התקשות שווה בתערובת.
  • 8 כשהשוקולד קשה חלקית אפשר לזלף לכדורים או לחכות להתקשות מלאה ואז לכדרר ביד או בעזרת כפיות.
  • 9 את הכדורים לגלגל באבקת קקאו ולשמור בכלי אטום במקרר.
  • 10 למגע מקצועי אפשר לטבול בשוקולד מטומפרר לפני הגלגול בקקאו ורק אח"כ להעביר לקקאו.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.1% 35.6% 4.2% 60.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.55 (0.55 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב