דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 249 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
טחולי עוף עם קציצות בליווי תפוחי אדמה
תבשיל טעים לצהריים עם טחולי עוף
  • 1 להרתיח את טחולי העוף פעמיים להורדת המליחות ולסנן.
  • 2 לטגן את הבצל עד להשחמה, להוסיף את טחולי העוף ולטגן עוד כמספר דקות. לאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה, התיבול והמים, ולהביא לרתיחה. בהמשך להוסיף מים לפי הצורך (תפוחי האדמה סופגים מים).
  • 3 לערבב בקערה את הבשר טחון עם התיבול ולערבב. ליצור קציצות קטנות וכאשר הרוטב רותח להוסיף אותן לסיר, לבשל כחצי שעה עם מכסה ולבדוק מדי פעם שלא חסר מים.
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: סיר רחב.

הערך התזונתי לא כולל את טחולי העוף. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 14.3% 38.6% 42.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב