דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
נודלס ויאטנמי עם נתחי סלמון
ארוחת צהריים ויאטנמית
  • 1 את נתחי פילה הסלמון משרים בחצי כוס רוטב טריאקי כשעה.
  • 2 בנוגע למלפפונים - רצוי להוציא עם כפית את החלק הפנימי והמיימי של המלפפון.
  • 3 את אטריות השעועית משרים במים רותחים ל- 10 דקות לריכוך (בשקית יש 4 מנות קשורות כל אחת בחוט - יש צורך ב- 2 מנות).
  • 4 שופכים מים חמים על השעועית והאדממה ומשאירים כך 15 דקות.
  • 5 צולים את הסלמון במחבת עם כף שמן (משאירים בצד את הטריאקי שנשאר).
  • 6 מתחילים בצד של העור, מכסים את המחבת וצולים 10 דקות.
  • 7 מוציאים את הדג לכלי נפרד, שופכים למחבת את רוטב הטריאקי שנשאר מהשריית הדג, מוסיפים את האדממה והשעועית, מגבירים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים 3-4 דקות (שהירקות יישארו פריכים).
  • 8 הרכבת המנה: בקערה שמים את כל מרכיבי המנה חוץ מהדג, מוסיפים רוטב קארי בדבש ובוטנים (אפשר להוסיף עוד טריאקי אם אין קארי דבש), מעבירים לצלחת, מעל שמים את נתחי הדג ומקשטים בשומשום ובוטנים.
  • 9 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 15% 17.1% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב