דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נודלס ויאטנמי עם נתחי סלמון
נודלס ויאטנמי עם נתחי סלמון
ארוחת צהריים ויאטנמית

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 272 גרם למנה\יחידה (כ- 4 מנות)

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את נתחי פילה הסלמון משרים בחצי כוס רוטב טריאקי כשעה.
  • 2 בנוגע למלפפונים - רצוי להוציא עם כפית את החלק הפנימי והמיימי של המלפפון.
  • 3 את אטריות השעועית משרים במים רותחים ל- 10 דקות לריכוך (בשקית יש 4 מנות קשורות כל אחת בחוט - יש צורך ב- 2 מנות).
  • 4 שופכים מים חמים על השעועית והאדממה ומשאירים כך 15 דקות.
  • 5 צולים את הסלמון במחבת עם כף שמן (משאירים בצד את הטריאקי שנשאר).
  • 6 מתחילים בצד של העור, מכסים את המחבת וצולים 10 דקות.
  • 7 מוציאים את הדג לכלי נפרד, שופכים למחבת את רוטב הטריאקי שנשאר מהשריית הדג, מוסיפים את האדממה והשעועית, מגבירים את האש ומכסים את הסיר. מבשלים 3-4 דקות (שהירקות יישארו פריכים).
  • 8 הרכבת המנה: בקערה שמים את כל מרכיבי המנה חוץ מהדג, מוסיפים רוטב קארי בדבש ובוטנים (אפשר להוסיף עוד טריאקי אם אין קארי דבש), מעבירים לצלחת, מעל שמים את נתחי הדג ומקשטים בשומשום ובוטנים.
  • 9 בתיאבון חיוך
עוד הצעות למתכונים

המתכון באדיבות Gili Dei

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)408150
חלבונים (גרם)15.2 5.59
פחמימות (גרם)5821
מתוכן סוכרים (גרם)1.8 0.66
שומנים (גרם)13.31 4.9
מתוכם שומן רווי (גרם)1.74 0.64
כולסטרול (מ"ג)23.63 8.69
נתרן (מ"ג)143.1952.69
סיבים תזונתיים (גרם)2.64 0.97
מים (גרם)96.1435.38
ויטמין A (מק"ג)249.4891.8
ויטמין B (מ"ג)4.561.68
ויטמין B1 (מ"ג)0.160.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.080.03
ויטמין B3 (מ"ג)3.251.2
ויטמין B5 (מ"ג)0.740.27
ויטמין B6 (מ"ג)0.310.11
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)20.177.42
ויטמין B12 (מק"ג)1.050.39
ויטמין C (מ"ג)8.783.23
ויטמין E (מ"ג)0.810.3
ויטמין K (מק"ג)11.854.36
סידן (מ"ג)43.7316.09
ברזל (מ"ג)0.80.29
מגנזיום (מ"ג)20.397.5
זרחן (מ"ג)114.7242.22
אבץ (מ"ג)0.320.12
אשלגן (מ"ג)293.21107.9
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.70.63
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.050.02
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.290.11
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.670.61
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.770.28

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
3% 15% 17.1% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.18 (0.19 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.