דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

12 מנות/יחידות, 244 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • יש לחתוך את התותים לקוביות קטנות ולהניח בצד.
  • הפרידו את החלבון והחלמון, והקציפו את החלבונים עם הסוכר וניל והסוכר הלבן.
  • באמצע ההקצפה כאשר התערובת מתקשה יש לצרף את הקמח והחלמונים.
  • הכניסו הכל לתבנית ואפו בחום בינוני עד שמתקבל גוון זהוב. קררו את התבנית.
  • לאחר מכן הקציפו את החלב, הפודינג והשמנת - עד שמתקבל קרם חלק.
  • לאחר מכן יש לחתוך את העוגה באמצע בצורה אופקית ולמרוח מהקרם על שני החצאים.
  • הניחו תותים על החלק התחתון והניחו עליו את החלק העליון.
  • לאחר מכן יש למרוח מהקרם על החלק העליון של העוגה ולהניח תותים ושוב שכבה של קרם.
  • מלמעלה יש לגרד בפומפיה שוקולד לבן.
  • הגישו קר!
  • בתיאבון!
טיפ למתכון
ניתן להכין את העוגה עם אננס מקופסא.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.8% 22.3% 9.9% 67%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב