דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 124 גרם למנה\יחידה (2-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • תוספותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פתיתים ללא גלוטן עם עדשים
תוספת שכל חולה צליאק יאהב
  • 1 מבשלים את הפתיתים בכ- 2 ליטר מים רותחים כמו אטריות, מעבירים למסננת ושוטפים במים קרים.
  • 2 משאירים במסננת לניקוז מים.
  • 3 בוררים ומבשלים את העדשים בכ- 1.5 ליטר מים עד לריכוך, מעבירים למסננת ומנקזים את המים.
  • 4 בסיר בינוני מטגנים עם השמן את הבצל הקצוץ עד השחמה.
  • 5 מוסיפים את הפתיתים והעדשים.
  • 6 מתבלים ובוחשים היטב כ- 2 דקות.
  • 7 מכבים את האש ומגישים.
  • 8 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
21.5% 6.9% 11.8% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.1 (0.14 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב