דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

7 מנות/יחידות, 478 גרם למנה\יחידה (פלפל ממולא אחד = מנה אחת)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
פלפלים ממולאים בפסטה
ממולאים צמחוניים ומקוריים עם פסטה
  • הכנת המלית:
  • 1 מבשלים את הפסטה על פי ההוראות על גבי האריזה (3/4 בישול) ומסננים.
  • 2 מטגנים את הבצל בשמן. מערבבים את כל מצרכי המלית בקערה (את העגבניות השלמות קוצצים לפני).
  • 3 חותכים את כיפות הפלפלים, ממלאים בתוכם את המילוי ומניחים בצד.
  • הכנת הרוטב ובישול הפלפלים:
  • 1 בסיר שטוח ורחב מטגנים את הבצל והפלפל האדום בשמן עד לריכוך והזהבה קלה, מוסיפים את השום וממשיכים בטיגון כ- 3 דקות נוספות.
  • 2 קוצצים את העגבניות השלמות ומוסיפים לסיר ביחד עם רסק העגבניות.
  • 3 מערבבים, מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה.
  • 4 מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  • 5 מניחים את הפלפלים צמודים אחד ליד השני בסיר, ומניחים את כיפות הפלפלים מעל.
  • 6 ממשיכים בבישול עם מכסה סגור למשך כ- 30 דקות לפחות. תוך כדי הבישול אפשר למזוג בעזרת כף מהרוטב אל תוך הפלפלים.
  • 7 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
7.3% 9.4% 10.8% 72.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.11 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב