מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 300 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
דג חריימה מהמטבח הטריפוליטאי
- 1 לטגן את הבצל בשמן רק עד לשקיפות, להוסיף את השום, רסק העגבניות ושני סוגי הפפריקה, לערבב, להוסיף את המים, הפלפל צ`ומה והקימל.
- 2 לאחר כ- 10 דקות בישול, להוסיף את רצועות הדגים לרוטב ולבשל עוד כ- 15-20 דקות.
- 3 לסחוט את הלימון הטרי ולהגיש עם חלה טרייה (ועדיף ביום שישי כמובן).
- 4 בתיאבון
טיפ למתכון
סבתא שלי הייתה משתמשת בכמות שמן גדולה יותר, אבל גם כך זה טעים. פלפל צ`ומה היו מכינים פעם לבד במכתש ועלי, מרסקים את השום עם פלפל אדום חריף יבש ופפריקה, תבלינים ושמן. היום יש לקנות מוכן. אם אין בבית, אפשר להוסיף עוד 2 שיני שום כתושות ושבבי צ`ילי חריף.
יש להשתמש בפילה דג בשרני חתוך לרצועות כמו מוסר ים, לוקוס או נסיכת הנילוס (רצועות פילה בואקום - סה"כ 4 יחידות פילה).
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
17.2% |
70.5% |
11.2% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב