מצרכים למתכון
7 מנות/יחידות, 293 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- בשרי, כשרכשרות
ארוחת צהריים מהירה
- 1 בסיר שטוח ורחב מחממים את השמן ומטגנים את תפוחי האדמה עד לריכוך והזהבה.
- 2 מוסיפים את את הבצל וממשיכים בטיגון כ- 5 דקות נוספות.
- 3 מוסיפים את הנקנקיות והתבלינים, מערבבים וממשיכים בטיגון כ- 8-10 דקות נוספות עד שמוכן.
- 4 בתיאבון
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
5.6% |
18.5% |
14.5% |
61.4% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב