דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 529 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מרק ארטישוק ירושלמי
מרק מצוין לאוהבי הארטישוק
  • 1 מחממים בסיר את שמן הזית, מוסיפים את הירקות ומאדים על להבה בינונית במשך כ- 3-4 דקות עד שהם "מזיעים". מוסיפים את ציר הירקות והחמאה, מתבלים במלח ופלפל שחור, מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, מכסים את הסיר ומבשלים במשך כ- 30 דקות עד שהירקות רכים לגמרי.
  • 2 מוסיפים את השמנת/חלב הקוקוס ומבשלים עוד כ- 5 דקות.
  • 3 מרסקים את המרק בבלנדר ידני עד שהוא חלק לגמרי. מומלץ לעטר בעירית קצוצה/בצל ירוק. הרי לכם מרק ארטישוק ירושלמי טעים ביותר!
  • 4 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: בלנדר ידני.

הערך התזונתי לא כולל את ציר הירקות. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי. באדיבות קייטרינג תלתן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
6.6% 30% 10.5% 52.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.47 (0.53 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב