דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 236 גרם למנה\יחידה (5-6 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
תבשיל מפתול בלדי עם עדשים וירקות
כמו מג`דרה - רק טעים יותר
  • 1 מבשלים את העדשים עד לריכוך מלא ומסננים מנוזלים.
  • 2 מחממים את השמן בסיר ומטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את הגזר וממשיכים לטגן עד לריכוך קל. מוסיפים את התרד וממשיכים לערבב כדקה עד שמאבד מנפחו.
  • 3 מוסיפים את פתיתי המפתול וממשיכים לטגן קלות תוך כדי ערבוב.
  • 4 מוסיפים את העדשים והתבלינים, מערבבים קלות ומיד מוסיפים את המים הרותחים. ברגע שהמים נספגים במפתול (בישול של עד 5 דקות) מכבים את האש, מערבבים ומכסים את הסיר. לאחר כ- 10 דקות מערבבים שוב, מגישים ונהנים. טעים ומזין!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.1% 7.5% 14.3% 67.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.09 (0.11 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב