מצרכים למתכון
6 מנות/יחידות, 206 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- עד חצי שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
הקינוח הערבי הטעים ביותר
- 1 להרתיח את מצרכי הסירופ במשך כ- 15 דקות ולהשאיר חם על אש נמוכה.
- 2 בקערה להפריד את אטריות הקדאיף, לצקת 100 גרם חמאה מומסת, לערבב ולהפריד שוב.
- 3 עם 25 גרם החמאה הנותרים לשמן מחבת היטב (מחבת בקוטר 24 ס"מ).
- 4 לפזר מחצית מהאטריות על תחתית המחבת, מעל לפזר את הגבינה בצורה אחידה ומעל לפזר את שאר האטריות בצורה אחידה.
- 5 לטגן באש בינונית במשך כ- 10 דקות עד להזהבה, להפוך על צלחת ולטגן את הצד השני.
- 6 לפזר פיסטוקים מעל הכנאפה.
- 7 למזוג את סירופ הסוכר בעזרת מצקת מסביב לכנאפה. ניתן להגיש חם או קר. מתקבלת כנאפה ביתית מושלמת עם פיסטוקים!
- 8 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
ציוד נדרש: מחבת בקוטר 24 ס"מ.
הערך התזונתי לא כולל את מי הזהר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.1% |
32.8% |
10.2% |
55.9% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב