דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 286 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
שווארמה מסייטן לטבעוניים
גם טבעוניים יכולים להינות משווארמה
  • 1 במחבת non stick מחממים מעט שמן במחבת, מוסיפים את הבצלים ומטגנים עד הזהבה. לקראת סיום הטיגון מוסיפים את השום הקצוץ, מערבבים היטב, מטגנים 1-2 דקות נוספות ומעבירים לקערה.
  • 2 מוסיפים לפי הצורך עוד שמן. הסייטן צריך להיות פרוס לנתחים קטנים ודקים. מוסיפים את נתחי הסייטן (רוב הסיכויים שתצטרכו לעשות בשני סיבובים כי המחבת לא תספיק, אז לשים חצי מהתיבול ואח"כ את החצי השני) ומתבלים. מערבבים עד שכל החתיכות תופסות את התיבול ומטגנים מספר דקות.
  • 3 מעבירים את השווארמה לקערה, מערבבים עם הבצל והשום ומגישים חם.
  • 4 בתיאבון חיוך
  • אפשרויות הגשה:
  • א. שווארמה + סלט ירקות גדול.
  • ב. שווארמה + פיתה מקמח מלא + טחינה/חומוס + סלט ירקות.
  • ג. שווארמה + פירה/תפוח אדמה אפוי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15% 6.2% 49.9% 28.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.08 (0.1 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב