דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

48 מנות/יחידות, 30 גרם למנה\יחידה (12 עוגיות בכל כרוכית)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות פריכות ב- 4 טעמים
מושלמות לאירוח בסוף השבוע
  • הכנת הבצק:
  • 1 מערבבים את כל החומרים, מאחדים לבצק ומחלקים ל- 4.
  • 2 מכל חלק מכינים כרוכית אחת.
  • הכנת המילוי הראשון + הוראות כלליות:
  • 1 מגלגלים כל חלק של הבצק למלבן.
  • 2 מורחים את ממרח השוקולד, מעליו מורחים את הטחינה ומפזרים אגוזים וקינמון.
  • 3 מגלגלים לכרוכית, מניחים בתבנית על נייר אפייה וחותכים ל- 12 עוגיות.
  • 4 אופים בחום של 180 מעלות כ- 30 דקות (כך את כל הכרוכיות).
  • 5 בתיאבון חיוך
  • הכנת המילוי השני:
  • 1 לבשל במיקרו בפולסים או על הגז כ- 2 דקות.
  • 2 לקרר, למרוח על הבצק המרודד ולגלגל.
  • הכנת המילוי השלישי:
  • 1 למרוח ריבת חלב.
  • 2 לפזר קוקוס ואגוזים ולגלגל.
  • הכנת המילוי הרביעי:
  • 1 לערבב את ריבת המשמש (או כל ריבה אחרת שאוהבים) עם הקורנפלור.
  • 2 למרוח על הכרוכית ולפזר את הקינמון והאגוזים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 34.2% 8.4% 56%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.53 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב