דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 257 גרם למנה\יחידה (3-4 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה רוזה עם וודקה
שילוב מעולה של רוזה וודקה
  • 1 הכינו את הפסטה לפי ההוראות שעל האריזה.
  • 2 המיסו את החמאה והוסיפו את העגבניות (עגבניה אחת גדולה או 2 קטנות/בינוניות).
  • 3 הקפיצו וערבבו מספר דקות עד שהעגבניות מתחילות להתרכך. הוסיפו את קוביות הבצל, השום והבזיליקום, וערבבו לאחידות טעמים.
  • 4 הוסיפו את השמנת והוודקה ובשלו עד להסמכה למשך כ- 8 דקות.
  • 5 הוסיפו מלח לפי הטעם וערבבו היטב.
  • 6 צקו את הרוטב מעל הפסטה תוך כדי ערבוב, הוסיפו חצי סיבוב פלפל שחור דורות, ולבסוף זרו מעל את הפרמזן.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את קוביות הבצל המטוגן.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.9% 17.8% 17.8% 62.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.23 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב