דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 72 גרם למנה\יחידה (כ- 14 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת וניל עם נגיעות שוקולד
טעימה מאוד לאירוח ולנשנוש
  • 1 מקציפים שמנת ומוסיפים את הסוכר וסוכר הוניל.
  • 2 ממשיכים להקציף ומוסיפים את הביצים אחת אחת.
  • 3 מוסיפים בהדרגה פודינג וניל וקמח, ומערבבים.
  • 4 מערבבים את נס הקפה עם השוקולד המומס. לוקחים כוס אחת מהבלילה הבהירה ושופכים לשוקולד המומס.
  • 5 מערבבים היטב את השוקולד עם הבלילה עד לקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  • 6 שופכים את הבלילה הבהירה לתבנית (תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ) ומעל מפזרים את תערובת השוקולד.
  • 7 לוקחים סכין/מזלג ומסובבים בתוך העוגה בתנועות עדינות וקלות.
  • 8 אופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות למשך כ- 40 דקות.
  • 9 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.8% 19.1% 8.6% 70.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.24 (0.25 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב