דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

33 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (30-35 זוגות מקרונים)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
מקרון מנגו
מקרון ביתי בטעם מנגו
  • הכנת המקרונים:
  • 1 מנפים יחד אבקת סוכר ואבקת שקדים. מחממים על בן מארי את החלבונים והסוכר תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס.
  • 2 מקציפים את החלבונים והסוכר לקצף יציב. מקפלים את תערובת האבקות לקצף בפעמיים שלוש. לפני שהמסה הומוגנית, מוסיפים את צבע המאכל ומקפלים עד אחידות. כשהמרקם סמיך אך מעט נוזלי, ממלאים שק זילוף עם צנטר חלק.
  • 3 מזלפים עיגולים בקוטר 2.5 ס?מ ודואגים להשאיר רווח זה מזה. דופקים את התבנית עם המקרונים על השולחן כמה פעמים כדי לשחרר בועות אוויר.
  • 4 אחרי ייבוש של חצי שעה בטמפרטורת החדר, אופים בחום של 140 מעלות למשך 12-15 דקות עד שהמקרונים יציבים למגע.
  • 5 מצננים היטב ומחלקים לזוגות באותו גודל.
  • הכנת המילוי:
  • 1 מחממים שמנת, מחית מנגו ומלח לסף רתיחה ושופכים על השוקולד הלבן. מחכים דקה ומערבבים היטב.
  • 2 מוסיפים את החמאה ומערבבים עד להמסה. מצננים.
  • 3 מניחים כפית מילוי במרכז כל מקרון ומכסים עם בן הזוג שלו בתנועה סיבובית.
  • 4 שומרים בכלי אטום במקרר. מומלץ להגיש בטמפרטורת החדר.
  • 5 הרי לכם מקרוני מנגו טעימים במיוחד - בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: שק זילוף עם צנטר חלק.

הערך התזונתי לא כולל את צבע המאכל הכתום. שיטת ההכנה כוללת גם בישול.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.8% 24.9% 7.4% 64.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.34 (0.36 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב