דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 87 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת טורט וניל ושוקולד
קלה יחסית להכנה ובכל זאת מרשימה
  • הכנת הטורט:
  • 1 מקציפים חלבונים עם סוכר בהדרגה לקצף יציב.
  • 2 בקערה נפרדת טורפים חלמונים עם תמצית וניל, סוכר וניל ושמן.
  • 3 מקפלים את תערובת החלמונים לתערובת החלבונים ולאחר מכן את הקמח.
  • 4 אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ- 30-40 דקות.
  • 5 האפייה בתבנית עגולה בקוטר 22.
  • הכנת הסירופ:
  • 1 בסיר על אש נמוכה מניחים את המים והסוכר.
  • 2 מערבבים עד להמסת הסוכר.
  • 3 מורידים מהאש ומוסיפים תמצית וניל.
  • 4 מערבבים היטב ומניחים שיתקרר.
  • הכנת קרם וניל:
  • מקציפים שמנת מתוקה, פודינג וניל וחלב עד לקבלת קרם סמיך וחלק.
  • הכנת הציפוי שוקולד:
  • 1 ממיסים חמאה ומוסיפים את השוקולד.
  • 2 מערבבים היטב עד לקבלת ציפוי חלק ללא גושים.
  • 3 מניחים שיתקרר.
  • הרכבת העוגה:
  • 1 בסיום אפיית הטורט מברישים את העוגה בנדיבות בסירופ שהכנו.
  • 2 מורחים מעל הטורט בצורה שווה את קרם הוניל ומעליו את הציפוי.
  • 3 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית עגולה בקוטר 22.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.7% 28.6% 9.9% 59.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.41 (0.42 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב