מצרכים למתכון
2 מנות/יחידות, 263 גרם למנה\יחידה (2 כוסות (ספלים))
- חלב - 2 כוסות - סה"כ (480 מ"ל)
- קורנפלור - 3 כפיות - סה"כ (12 גרם)
- סוכר - 2 כפיות שטוחות - סה"כ (10 גרם)
- סוכר וניל - 2 שקיות - סה"כ (20 גרם)
- קינמון - כפית שטוחה
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
ביתי וטעים בימי החורף
- 1 למזוג כוס וחצי חלב בקלחת על הגז ולהביא לרתיחה. לחצי כוס החלב הקר שנשארה לנו להוסיף את הקורנפלור. לערבב היטב עד שהנוזל חלק וללא גושים.
- 2 כשהחלב כמעט רתח להוסיף את נוזל הקורנפלור לחלב החם תוך כדי בחישה, עד שהסחלב מסמיך.
- 3 להוריד מהאש, להוסיף את הסוכר וסוכר הוניל (לא כדאי להוסיף הרבה סוכר כי יש את סוכר הוניל) ולפזר מעט קינמון מעל.
- 4 יאמי - טעים מתחת לפוך
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
טיפ למתכון
ניתן להוסיף תוספות כמו אגוזים, קוקוס או כל תוספת שאוהבים ולאכול חם (אפשר להוסיף קצת מי ורדים מי שאוהב). אפשר להכין עם כוס חלב וכוס מים כדי לקזז בקלוריות).
המתכון באדיבות סיגל פרץ ברמר.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.6% |
14.6% |
16.3% |
67.5% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב