דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 527 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • בערך שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף עם תפוח אדמה
עוף עם תפוחי אדמה בכורכום
  • 1 לטגן קלות בסיר את הבצל בשמן המעורבב עם הכורכום.
  • 2 לפרק את שלושת הכרעיים לשוק וירך. לתבל את הכרעיים במחצית המלח והפלפל השחור משני הצדדים, להוסיף לסיר עם הבצל ולטגן משני הצדדים.
  • 3 להוסיף את המים ואת התיבוליות, ולבשל כ- 10 דקות.
  • 4 לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות גדולות, לתבל במחצית השנייה של המלח והפלפל השחור, לערבב היטב ולהוסיף לסיר.
  • 5 לערבב את כל המצרכים בסיר כך שכל תפוחי האדמה יקבלו את הצבע הצהוב של הכורכום.
  • 6 לבשל עוד כ- 45 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים (מדי פעם לערבב תוך כדי הבישול). ארוחת הצהריים האולטימטיבית!
  • 7 בתיאבון חיוך

במתכון כתוב בכרעי העוף "חלקים אכילים בלבד" רק לשם חישוב הערך התזונתי. יש לעשות שימוש בכרעי עוף רגילים. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.7% 14.1% 31.3% 49.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.17 (0.18 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב