דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 139 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת בראוניז, קצפת ושוקולד מריר
עוגת שוקולדית וטעימה במיוחד
  • הכנת בסיס הבראוניז:
  • 1 מחממים תנור מראש לחום של 180 מעלות.
  • 2 בסיר ממיסים את השוקולד והמחמאה לתערובת חלקה.
  • 3 מוסיפים את הביצים אחת אחת, ומערבבים עד שהן נבלעות.
  • 4 מוסיפים את שאר החומרים, מערבבים היטב ומעבירים לתבנית מס` 26 עגולה.
  • 5 אופים כ- 20 דקות עד שהבסיס מוכן (יש להיזהר לא לאפות יתר על המידה בכדי למנוע חריכה).
  • 6 מוציאים ומצננים.
  • הכנת קצפת השוקולד מריר בלגי:
  • 1 מקציפים את כל החומרים לקצפת יציבה.
  • 2 מוציאים חצי כוס מהתערובת ומשאירים בצד.
  • הכנת קצפת הוניל:
  • מקציפים את כל החומרים לקצפת יציבה.
  • הכנת קרם השוקולד:
  • 1 ממיסים בסיר את השוקולד המריר עם נס הקפה והחלב.
  • 2 מניחים בצד שיתקרר.
  • להרכבת העוגה:
  • 1 מורחים מעל הבסיס של הבראוניז את קצפת השוקולד מריר בלגי.
  • 2 מעליו מורחים את קצפת הוניל.
  • 3 מעל שופכים את רוטב השוקולד ושמים במקרר.
  • 4 לאחר שהשוקולד התייצב, על תערובת הקצפת מוסיפים את השוקולד שהשארנו בכוס בצד (בעזרת מזלף עם צנתר עושים צורות).
  • 5 מפזרים מעל את אגוזי המלך המקורמלים.
  • 6 מעבירים למקרר להתייצבות כשעתיים.
  • 7 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מס` 26 עגולה, מזלף עם צנתר.

שיטת ההכנה כוללת גם המסה והקפאה. אפשר להכין את העוגה גם פרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 40.3% 8.4% 49.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.7 (0.73 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב