דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 267 גרם למנה\יחידה (כ- 6 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פסטה ברוטב עגבניות חלבי
פסטה טעימה ומהירה להכנה
  • 1 לבשל את הפסטה על פי הוראות ההכנה.
  • 2 בכפית שמן לטגן את הבצל, להוסיף את השום והעגבניות, ולבשל כ- 10 דקות עד לריכוך העגבניות.
  • 3 להוסיף תבלינים, להוריד מהאש ולהוסיף חמאה וחלב.
  • 4 לטחון את התערובת במוט או בבלנדר.
  • 5 להגיש על הפסטה המבושלת.
  • 6 לפזר מעט גבינת פרמזן מעל.
  • 7 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את מצרכי הכנת הפסטה. שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.2% 12.7% 14.1% 71%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.15 (0.15 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב