דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 495 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
מרק בטטה
  • 1 בסיר מלא מים יש לבשל את הירקות שלמים, כולל הסלרי (אין צורך לחתוך) עד לריכוך.
  • 2 לאחר מכן להוסיף את חומרי התיבול (אבקת מרק, פלפל שחור, מוסקט טחון ושמן).
  • 3 יש לקרר את המרק מעט.
  • 4 לטחון את המרק ואת כל הירקות השלמים בעזרת מיקסר ידני.
  • 5 המרק צריך להיות לא סמיך מדי ולא נוזלי מדי. במידה וסמיך יש להוסיף מעט מים רותחים.
  • 6 להגיש חם ובתיאבון חיוך

ציוד נדרש: מיקסר ידני וסיר גדול למרק.

המתכון בשרי מכיוון שקיים מצרך אבקת מרק עוף בשרי. ניתן להשתמש גם באבקת מרק עוף פרווה.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
11.6% 3% 7% 78.4%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.04 (0.04 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב