מצרכים למתכון
327 גרם לכל המתכון
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מהיר מאודזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
נשמע לא אמיתי אבל בהחלט אפשרי, צילום: יח"צ
- 1 את הזיתים לשטוף במים היטב.
- 2 לבקע מעט את הזיתים על ידי דפיקה קלה על כל זית.
- 3 להכניס את הזיתים לצנצנת ולהוסיף את המלח, השום המעוך, פרוסות הלימון וחתיכות הפלפל החריף.
- 4 למלא את הצנצנת במים ולהוסיף שמן זית ושמן תירס.
- 5 כעבור יומיים הזיתים כבר מוכנים לאכילה.
- 6 בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
הערך התזונתי לא כולל את הזיתים. לאחר יומיים של כבישה הזיתים מוכנים לאכילה, אם כי הם מרים יחסית. יש לקחת זאת בחשבון.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
20.5% |
16.7% |
7.2% |
55.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב