דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -
נשמע לא אמיתי אבל בהחלט אפשרי, צילום: יח"צ

מצרכים למתכון

327 גרם לכל המתכון

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • אחרסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 את הזיתים לשטוף במים היטב.
  • 2 לבקע מעט את הזיתים על ידי דפיקה קלה על כל זית.
  • 3 להכניס את הזיתים לצנצנת ולהוסיף את המלח, השום המעוך, פרוסות הלימון וחתיכות הפלפל החריף.
  • 4 למלא את הצנצנת במים ולהוסיף שמן זית ושמן תירס.
  • 5 כעבור יומיים הזיתים כבר מוכנים לאכילה.
  • 6 בתיאבון חיוך

הערך התזונתי לא כולל את הזיתים. לאחר יומיים של כבישה הזיתים מוכנים לאכילה, אם כי הם מרים יחסית. יש לקחת זאת בחשבון.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילכל המתכוןל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)16952
חלבונים (גרם)4.55 1.39
פחמימות (גרם)3511
מתוכן סוכרים (גרם)1.57 0.48
שומנים (גרם)10.5 3.21
מתוכם שומן רווי (גרם)1.47 0.45
מתוכם שומן טראנס (גרם)0.010
נתרן (מ"ג)6,6012,019
סיבים תזונתיים (גרם)12.84 3.93
מים (גרם)258.378.99
ויטמין A (מק"ג)21.686.63
ויטמין B (מ"ג)2.440.75
ויטמין B1 (מ"ג)0.180.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.140.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.880.27
ויטמין B5 (מ"ג)0.70.21
ויטמין B6 (מ"ג)0.530.16
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)6.862.1
ויטמין C (מ"ג)270.9382.85
ויטמין E (מ"ג)0.920.28
ויטמין K (מק"ג)4.341.33
סידן (מ"ג)191.8458.67
ברזל (מ"ג)2.440.75
מגנזיום (מ"ג)41.6312.73
זרחן (מ"ג)7322.32
אבץ (מ"ג)0.520.16
אשלגן (מ"ג)526.8161.1
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)3.030.93
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.130.04
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)2.90.89
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)1.410.43
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)1.40.43

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
20.5% 16.7% 7.2% 55.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.39 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.