דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 328 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שטפו את החסה והכרוב וקצצו אותם דק דק.
  • 2 כמו כן קצצו דק את הסלרי והנענע.
  • 3 ערבבו את מיץ הלימון עם הסוכר ולאחר מכן הוסיפו את שמן הזית ואת הפלפל השחור.
  • 4 העבירו לקערה את כל הירקות ומזגו מעל את הרוטב.
  • 5 מומלץ להעביר למקרר לשעה - שעתיים לפני הגשה.
  • 6 בתיאבון.
טיפ למתכון
אפשר לקשט לפני ההגשה עם עלי נענע שלמים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להוריד את כמות השמן לכף ואת כמות הסוכר להוריד גם כן לכף.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15% 17.9% 9.3% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.34 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב