דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 328 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
  • 1 שטפו את החסה והכרוב וקצצו אותם דק דק.
  • 2 כמו כן קצצו דק את הסלרי והנענע.
  • 3 ערבבו את מיץ הלימון עם הסוכר ולאחר מכן הוסיפו את שמן הזית ואת הפלפל השחור.
  • 4 העבירו לקערה את כל הירקות ומזגו מעל את הרוטב.
  • 5 מומלץ להעביר למקרר לשעה - שעתיים לפני הגשה.
  • 6 בתיאבון.
טיפ למתכון
אפשר לקשט לפני ההגשה עם עלי נענע שלמים.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן להוריד את כמות השמן לכף ואת כמות הסוכר להוריד גם כן לכף.
עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)16751
חלבונים (גרם)3.95 1.21
פחמימות (גרם)258
מתוכן סוכרים (גרם)7.35 2.24
שומנים (גרם)7.61 2.32
מתוכם שומן רווי (גרם)1.15 0.35
נתרן (מ"ג)56.1517.12
סיבים תזונתיים (גרם)6.39 1.95
מים (גרם)289.2288.18
ליקופן (מ"ג)0.030.01
ויטמין A (מק"ג)723.51220.58
ויטמין B (מ"ג)2.580.79
ויטמין B1 (מ"ג)0.20.06
ויטמין B2 (מ"ג)0.20.06
ויטמין B3 (מ"ג)1.090.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.460.14
ויטמין B6 (מ"ג)0.40.12
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)234.3971.46
ויטמין C (מ"ג)119.136.31
ויטמין E (מ"ג)0.40.12
ויטמין K (מק"ג)203.0561.91
סידן (מ"ג)120.8236.84
ברזל (מ"ג)3.050.93
מגנזיום (מ"ג)46.7214.24
זרחן (מ"ג)89.0727.15
אבץ (מ"ג)0.690.21
אשלגן (מ"ג)751.8229.21
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)0.370.11
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.240.07
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)0.130.04
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)0.040.01
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)0.040.01

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
15% 17.9% 9.3% 57.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.27 (0.34 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.