גופן וקישורים
צבעים
סמן העכבר
בית | » | מתכונים ואוכל | » | סלט סלק וגבינת פטה |
5 מנות/יחידות, 154 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
ציוד נדרש: קערה לסלט.
אם משתמשים בסלקים טריים אז שיטת ההכנה צריכה לכלול בישול.
כנסו: ספר המתכונים של גיא צורף
סימון תזונתי | למנה\יחידה | ל-100 גרם |
---|---|---|
קלוריות (אנרגיה) | 200 | 130 |
חלבונים (גרם) | 6.97 | 4.54 |
פחמימות (גרם) | 12 | 8 |
מתוכן סוכרים (גרם) | 7.95 | 5.18 |
שומנים (גרם) | 14.38 | 9.36 |
מתוכם שומן רווי (גרם) | 4 | 2.6 |
מתוכם שומן טראנס (גרם) | 0.26 | 0.17 |
כולסטרול (מ"ג) | 14.4 | 9.38 |
נתרן (מ"ג) | 664.06 | 432.33 |
סיבים תזונתיים (גרם) | 0.73 | 0.48 |
מים (גרם) | 7.77 | 5.06 |
ליקופן (מ"ג) | 0 | 0 |
ויטמין A (מק"ג) | 6.86 | 4.47 |
ויטמין B (מ"ג) | 0.32 | 0.21 |
ויטמין B1 (מ"ג) | 0.03 | 0.02 |
ויטמין B2 (מ"ג) | 0.02 | 0.01 |
ויטמין B3 (מ"ג) | 0.13 | 0.09 |
ויטמין B5 (מ"ג) | 0.07 | 0.05 |
ויטמין B6 (מ"ג) | 0.05 | 0.04 |
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג) | 11.28 | 7.34 |
ויטמין C (מ"ג) | 3.02 | 1.97 |
ויטמין E (מ"ג) | 0.12 | 0.08 |
ויטמין K (מק"ג) | 6.77 | 4.41 |
סידן (מ"ג) | 85 | 55.34 |
ברזל (מ"ג) | 0.36 | 0.24 |
מגנזיום (מ"ג) | 15.49 | 10.09 |
זרחן (מ"ג) | 32.93 | 21.44 |
אבץ (מ"ג) | 0.29 | 0.19 |
אשלגן (מ"ג) | 58.84 | 38.31 |
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם) | 4.25 | 2.77 |
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם) | 0.82 | 0.53 |
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם) | 3.43 | 2.23 |
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם) | 0.81 | 0.53 |
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם) | 0.8 | 0.52 |
כלי התזונה והחיטוב המקיפים והאיכותיים בישראל שיסייעו לכם לקחת שליטה על התזונה שלכם
5 ימי ניסיון חינם