דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

339 גרם לכל המתכון

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 את המלפפונים יש לקצוץ דק ולהעביר לקערה.
  • 2 את השום יש לכתוש יחד עם המלח הגס - העבירו לקערה.
  • 3 הוסיפו את היוגורט וערבבו היטב.
  • 4 לבסוף קצצו את השמיר והוסיפו גם כן לקערה וערבבו היטב עד לתערובת אחידה.
  • 5 בעת העירבוב להוסיף את שמן הזית והפלפל השחור.
  • 6 בתיאבון - יש להגיש קר.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
ניתן לשמור על קליפת המלפפון המכילה סיבים תזונתיים, ויטמינים ומינרלים שהולכים לאיבוד ברגע שמקלפים.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.2% 51.2% 14.3% 29.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 1.17 (1.33 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב