דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

5 מנות/יחידות, 736 גרם למנה\יחידה (כ- 5 מנות)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
רצועות אנטריקוט ופלפלים עם אורז צהוב
ארוחת צהריים קומפלקט
  • הכנת רצועות האנטריקוט:
  • 1 לחמם במחבת 2 כפות שמן, להוסיף את רצועות האנטריקוט, לטגן עד להזהבה ולהוציא לצלחת (אפשר להשתמש במוצר סטייק אנטריקוט - 5 סטייקים).
  • 2 לשפוך את הנוזלים שנוצרו במחבת.
  • 3 באותו המחבת לחמם את השמן שנותר, להוסיף את הבצל ולטגן עד לשקיפות.
  • 4 להוסיף את הפלפלים ולטגן עד להזהבה.
  • 5 להוסיף את רצועות האנטריקוט, לתבל, לערבב, להמשיך לטגן עוד 5 דקות ולכבות את הגז.
  • אופן הכנת האורז:
  • 1 לחמם את השמן בסיר.
  • 2 להכניס את פתיתי האורז והתירס לסיר, לתבל ולערבב.
  • 3 להוסיף את המים עד כדי כיסוי הפתיתים. המים צריכים לעבור ב- 1 ס"מ את האורז.
  • 4 לבשל עד לספיגת המים ולבישול מלא של האורז 10 דקות בערך מהרתיחה).
  • 5 להגיש לצד רצועות האנטריקוט והפלפלים.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.6% 23% 33.1% 41.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.31 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב