דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (כ- 70 עוגיות (כפולות), תלוי בגודל)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ריבה ללא גלוטן וללא סוכר
טעימות ומתאימות גם ליום האהבה, צילום: דניאל טרכטמן
  • 1 בקערת המיקסר מערבבים היטב את כל המרכיבים היבשים, מוסיפים את המרכיבים הרטובים ולשים עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד, רך ומעט דביק, כך שנוצר גוש בצק ודפנות הקערה נקיים. מוסיפים נוזלים לפי הצורך,כל פעם קצת, עד שמתקבל בצק כמו שהוא צריך להיות.
  • 2 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים. לשים כל חלק לעלה דק בעובי כ- 3 מ"מ.
  • 3 קורצים צורות בזוגות - צורה אחת שלמה וצורה שנייה עם חור במרכז.
  • 4 אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש לחום של 175 מעלות למשך כ- 10 דקות או עד להזהבה.
  • 5 לאחר שהעוגיות מתקררות מניחים כחצי כפית ריבה על העוגיה השלמה, סוגרים עם העוגיה עם החור, לוחצים קלות ומנקים את הריבה שגלשה מהשוליים.
  • 6 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר למלא בכל ממרח שאוהבים. ניתן לפי הצורך להחליף את הסוכרה דיאט ב- 3/4 כוס סוכר רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 17.7% 3.1% 77.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.22 (0.22 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב