דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

70 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (כ- 70 עוגיות (כפולות))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות ריבה ללא גלוטן וללא סוכר
טעימות ומתאימות גם ליום האהבה, צילום: דניאל טרכטמן
  • 1 מערבבים היטב את החומרים היבשים (קונדיטור, קמח תופח, קורנפלור, אבקת אפייה, סיבים תזונתיים, מלח, משפר אפייה וסוכרה דיאט).
  • 2 מוסיפים את שאר החומרים (שמן, חמאה וביצים) וכוס נוזל (מים או משקה אורז).
  • 3 לשים עם וו לישה עד לקבלת בצק אחיד, רך ומעט דביק, כך שנוצר גוש בצק ודפנות הקערה נקיים. מוסיפים נוזלים לפי הצורך - מוסיפים כל פעם קצת עד שמתקבל בצק כמו שהוא צריך להיות.
  • 4 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים. לשים כל חלק לעלה דק בעובי כ- 3 מ"מ.
  • 5 קורצים צורות בזוגות - צורה אחת שלמה וצורה שנייה עם חור במרכז.
  • 6 אופים בתנור שחומם מראש ל- 175 מעלות עד הזהבה, למשך כ- 10 דקות.
  • 7 לאחר שהעוגיות מתקררות מניחים כחצי כפית ריבה על העוגיה השלמה, סוגרים עם העוגיה עם החור, לוחצים קלות ומנקים עם הכפית ריבה שגלשה מהשוליים.
  • 8 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר למלא בכל ממרח שאוהבים. ניתן לפי הצורך להחליף את הסוכרה דיאט ב- 3/4 כוס סוכר רגיל.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.5% 17.6% 3.1% 77.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
©FoodsDictionary 2021, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב