מצרכים למתכון
60 מנות/יחידות, 20 גרם למנה\יחידה (כ- 60 כעכים (תלוי גודל))
אופן הכנת המתכון
- קינוחיםסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
אין כמו להטביל אותם בתה
- 1 לשים במעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה את כל המרכיבים היבשים (הקמח, אבקת האפייה, המלח, הסוכר והשומשום). להוסיף את המחמאה החתוכה לקוביות ולתת 2-3 פולסים.
- 2 להוסיף את יתר המרכיבים (שמן הזית, החומץ והמים) עד שנהיה בצק רך שלא נדבק. אם נדבק ניתן להוסיף עוד קצת קמח.
- 3 לקחת מהבצק חתיכה, ליצור רצועות, לסגור לכעך וכך לסדר את כולם בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- 4 להבריש בחלמון המהול בכף שמן הזית ולבזוק את השומשום מעל.
- 5 לאפות בתנור בחום של 170 מעלות למשך כ- 20 דקות או עד להזהבה.
- 6 בתיאבון
ציוד נדרש: מעבד מזון או במיקסר עם וו גיטרה.
כעכים מלוחים של דודה מרים עם שיפורים שלי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
2.4% |
39.5% |
10.8% |
47.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב