דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

3 מנות/יחידות, 578 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פירה עם גבינות
ארוחת ערב טעימה שכולם אוהבים
  • 1 מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עד לריכוך במשך כחצי שעה.
  • 2 מוציאים את תפוחי האדמה ומרסקים לפירה חלק.
  • 3 מוסיפים את החמאה, הגבינות והזיתים ומערבבים היטב.
  • 4 מתבלים בפלפל שחור לפי הטעם. שימו לב - אין צורך לתבל במלח מכיוון שהגבינה הבולגרית מלוחה, אך זה לפי שיקול דעתכם וטעמכם.
  • 5 מחממים את הפירה במיקרוגל לכ- 2 דקות ומערבבים היטב.
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם חימום במיקרוגל. כמות הגבינות והתבלינים לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.6% 13% 17.3% 64.1%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.16 (0.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב