מצרכים למתכון
23 מנות/יחידות, 159 גרם למנה\יחידה (20-25 לחמניות)
אופן הכנת המתכון
- אחרסוג המנה
- בינונידרגת קושי
- מעל שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מעדן לאוהבי טעם הבצל
- 1 לשים את המלח בתחתית הקערה.
- 2 לשפוך מעל את הקמח, הסוכר, השמרים, הבצל המטוגן ו- 4 כוסות מים פושרים, וללוש עד לקבלת בצק רך וגמיש. במידת הצורך להוסיף עוד מים.
- 3 לשמן את הבצק ולהניח לתפיחה של שעה.
- 4 ליצור כדורים (20-25 יחידות - תלוי בגודל), ולהכין מהן לחמניות עגולות או מאורכות.
- 5 ליצור חתכים אלכסונים, להבריש בביצה מהולה בכף השמן ולזרות שומשום.
- 6 להכניס לאפייה לתנור שחומם מראש ל- 200 מעלות למשך 15-20 דקות, עד שהלחמניות משחימות.
- 7 הרי לכם לחמניות בצל נהדרות - בתיאבון
ללא צבעי מאכל
ללא חומרים משמרים
אפשר להשתמש ב- 2 בצלים טריים קצוצים דק ומטוגנים עם 2 כפות שמן במקום אריזת הבצל המטוגן המוכן להגשה. זמן ההכנה כולל את זמן ההתפחה.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
0.7% |
7% |
11.7% |
80.6% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב