מצרכים למתכון
5 מנות/יחידות, 389 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- עיקריותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- בערך שעהזמן הכנה
- חלבי, כשרכשרות
טורטליני במרק
- 1 המיסו בסיר מרק את החמאה.
- 2 הוסיפו את הבצל המטוגן, השום והעגבניות, ואדו עד שהעגבניות מתרככות.
- 3 הוסיפו את המים (או הציר) והמתינו לרתיחה.
- 4 הוסיפו מלח ופלפל לפי הטעם ובשלו כ- 10 דקות.
- 5 הוסיפו את הבזיליקום והטורטליני, ובשלו עד שהטורטליני מתרכך וסופג את הטעמים.
- 6 בתיאבון
טיפ למתכון
מומלץ לפזר גבינת פרמזן מעל.
התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
1.9% |
15.9% |
19.9% |
62.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב