דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

44 מנות/יחידות, 60 גרם למנה\יחידה (כ- 44 עוגיות)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתקדםדרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
רולדות וניל קוקוס
עוגיות גיאורגיות מסורתיות
  • 1 יוצרים תערובת פירורית עם המרגרינה ועם מחצית מכמות הקמחים לבצק, יוצרים גומה ומוסיפים סוכר, אשל, ביצים ושאר הקמח בהדרגה (לפי ספיגה), ולשים לבצק רך ונעים למגע.
  • 2 על משטח מעט מקומח מחלקים ל- 4 כדורים, מכסים ומכניסים לשעה במקרר.
  • 3 מכינים את המלית: יוצרים תערובת פירורית עם המרגרינה והקמח למלית. מוסיפים סוכר, קוקוס וסוכר וניל, מערבבים וממשיכים לפורר עד לקבלת מרקם של חול.
  • 4 מרדדים כל כדור בצק לעלה מלבני דק, מפזרים בשכבה אחידה רבע מהמלית, מגלגלים ומהדקים לרולדה. בעזרת חותכן זיגזג חותכים אלכסונית משולשים (כ- 10-12 משולשים מכל רולדה).
  • 5 מניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה במרווחים ומורחים ביצה טרופה. אופים בחום של 170 מעלות כרבע שעה עד הזהבה. מצננים ובוזקים אבקת סוכר.
  • 6 בהצלחה ובתיאבון חיוך

זמן ההכנה כולל את זמן שהיית הבצק במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.3% 22.3% 9.6% 67.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.29 (0.29 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב