מצרכים למתכון
8 מנות/יחידות, 768 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)
אופן הכנת המתכון
- ראשונותסוג המנה
- מתחילדרגת קושי
- מעל חצי שעהזמן הכנה
- פרווה, כשרכשרות
מרק כרוב עם הרבה ירקות וטעמים
- 1 בסיר גדול למרק לחמם את השמן ולטגן את הבצל עד להזהבה. להוסיף את הגזר והכרוב, ולאדות מספר דקות עד לריכוך.
- 2 להוסיף את המים הרותחים, את שאר הירקות והרסק, לתבל לפי הטעם ולבשל כ- 10 דקות. להוסיף את הגריסים ולבשל כ- 15 דקות נוספות עד שהגריסים ותפוחי האדמה מוכנים.
- 3 בסוף הבישול להוסיף את מיץ הלימון ולתקן תיבול לפי הטעם.
- 4 בתיאבון
שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.
התפלגות ערך תזונתי במתכון
התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים |
שומנים |
חלבונים |
פחמימות |
12.9% |
3.6% |
10.2% |
73.3% |
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה.
קרא עוד.
©FoodsDictionary 2025, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.
אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב