דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 יש להעביר את כלל החומרים מלבד החמאה למעבד מזון עד שמתקבלת תערובת ירוקה חלקה.
  • 2 כעת הוסיפו את החמאה ומממשיכים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3 העבירו למקרר והגישו קר.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם חתיכות בגט חם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
אם נוותר על החמאה ונוסיף כרבע כוס שמן זית, נקבל ממרח דומה לפסטו - ללא כולסטרול ויותר בריא.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 88.5% 3.2% 6.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 8.76 (10.17 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב