דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות
- פרסומת -

מצרכים למתכון

4 מנות/יחידות, 88 גרם למנה\יחידה

- פרסומת -

אופן הכנת המתכון

  • ראשונותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
  • 1 יש להעביר את כלל החומרים מלבד החמאה למעבד מזון עד שמתקבלת תערובת ירוקה חלקה.
  • 2 כעת הוסיפו את החמאה ומממשיכים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  • 3 העבירו למקרר והגישו קר.
טיפ למתכון
מומלץ להגיש עם חתיכות בגט חם.
עצה מהדיאטנית מיכל וינברגר
אם נוותר על החמאה ונוסיף כרבע כוס שמן זית, נקבל ממרח דומה לפסטו - ללא כולסטרול ויותר בריא.

ציוד נדרש: מעבד מזון.

עוד הצעות למתכונים

ערך תזונתי למתכון

סימון תזונתילמנה\יחידהל-100 גרם
קלוריות (אנרגיה)389445
חלבונים (גרם)1.52 1.74
פחמימות (גרם)34
מתוכן סוכרים (גרם)0.3 0.35
שומנים (גרם)42.12 48.14
מתוכם שומן רווי (גרם)21.03 24.04
כולסטרול (מ"ג)80.63 92.14
נתרן (מ"ג)201.3230.06
סיבים תזונתיים (גרם)0.67 0.76
מים (גרם)38.5444.05
ליקופן (מ"ג)00
ויטמין A (מק"ג)322.64368.73
ויטמין B (מ"ג)0.610.7
ויטמין B1 (מ"ג)0.020.03
ויטמין B2 (מ"ג)0.040.04
ויטמין B3 (מ"ג)0.290.33
ויטמין B5 (מ"ג)0.130.15
ויטמין B6 (מ"ג)0.110.13
חומצה פולית - ויטמין B9 (מק"ג)19.1521.88
ויטמין B12 (מק"ג)0.060.07
ויטמין C (מ"ג)9.1210.42
ויטמין E (מ"ג)1.091.24
ויטמין K (מק"ג)103,704118,518
סידן (מ"ג)65.3874.71
ברזל (מ"ג)1.041.18
מגנזיום (מ"ג)19.4122.18
זרחן (מ"ג)32.2736.88
אבץ (מ"ג)0.310.36
אשלגן (מ"ג)117.85134.68
חומצות שומן רב בלתי רוויות (גרם)1.261.44
חומצה אלפא לינולנית-אומגה 3 (גרם)0.20.23
חומצה לינולאית-אומגה 6 (גרם)1.061.21
חומצות שומן חד בלתי רוויות (גרם)7.919.04
חומצת שומן אולאית-אומגה 9 (גרם)7.518.59

מתכונים חלופיים

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.4% 88.5% 3.2% 6.9%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 8.76 (10.17 נטו)

כתיבת תגובה חדשה

התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד.
אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי.