דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

105 מנות/יחידות, 9 גרם למנה\יחידה (90-120 עוגיות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
עוגיות פרג ללא גלוטן
פורים שמח גם לצליאקים, צילום: דניאל טרכטמן
  • 1 שמים בכוס את הפרג ומוזגים את המים או החלב.
  • 2 מנפים את הקמחים לקערה, מוסיפים מלח, סוכר ואבקת אפייה, ומערבבים.
  • 3 מוסיפים את הביצים, השמן ותערובת הפרג.
  • 4 לשים לבצק אחיד ולא דביק. במידת הצורך מוסיפים קמח קונדיטור או מים.
  • 5 מחלקים את הבצק ל- 3 חלקים.
  • 6 מרדדים כל חלק לעלה דק על משטח עבודה מקומח או בין שני ניירות אפייה.
  • 7 חותכים לעוגיות בעזרת סכין או גלגלת, או קורצים עוגיות בשבלונות צורות.
  • 8 מעבירים את נייר האפייה עם העוגיות החתוכות לתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות, ואופים עד הזהבה בתנור במשך כ- 10-15 דקות.
  • 9 שומרים בכלי אטום - ניתן להקפיא.
  • 10 בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 28.2% 4.4% 66.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.41 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב