דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 177 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • עד חצי שעהזמן הכנה
  • פרווה, כשרכשרות
ספגטי עם טונה
שילוב טעמים מיוחד וטעים
  • 1 מבשלים את הספגטי על פי ההוראות על גבי האריזה, מסננים ומעבירים לקערה.
  • 2 מטגנים את הטונה במחבת או בסיר שטוח ורחב לפחות כ- 5 דקות (לפני רצוי לסחוט את השמן מהטונה כמה שיותר, ולהוסיף מעט שמן זית בטיגון).
  • 3 מוסיפים את השום, מערבבים וממשיכים בטיגון קל כ- 5 דקות נוספות. מוסיפים את העגבניות המרוסקות ורסק העגבניות, מערבבים, מביאים לרתיחה, מוסיפים את התבלינים ומערבבים שוב.
  • 4 מוסיפים את הזיתים ומערבבים לעוד כ- 2-3 דקות בישול. הצעת הגשה - מניחים בצלחת ספגטי בכמות הרצויה, מעל את רוטב הטונה ומערבבים. טעים - באחריות!
  • 5 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
2.7% 10.5% 20% 66.8%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.12 (0.12 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב