דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

14 מנות/יחידות, 101 גרם למנה\יחידה (כ- 14 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל חצי שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגיות לינזר כשרות לפסח
קינוח מושלם לפסח, צילום: רונן מנגן
  • לבצק פריך שקדים:
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה להקרים את החמאה, מקל הוניל ואבקת הסוכר.
  • 2 בהדרגה ותוך כדי ערבוב יש להוסיף את הביצה עד לקבלת מסה אחידה.
  • 3 להוסיף את כל שאר החומרים לתערובת החמאה גם כן, תוך כדי ערבוב איטי במיקסר.
  • 4 למרוח בעזרת פלטה על תבנית אפייה מרובעת עם נייר אפייה (30x20) ולאפות כ- 10 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • 5 לקרר.
  • 6 למרוח את קונפיטורת פירות היער.
  • הכנת שטרויזל הקוקוס והשקדים:
  • 1 במיקסר עם וו גיטרה לערבב את כל החומרים עד לקבלת תערובת פירורית.
  • 2 לפזר שכבה אחידה על קונפיטורת פירות היער.
  • 3 לאפות כ- 30 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
  • 4 לקרר, לפזר אבקת סוכר ולחתוך לקוביות.
  • 5 בתיאבון חיוך

ציוד נדרש: תבנית מרובעת בגודל 30x20.

הערך התזונתי לא כולל את מקלות הוניל. המתכון באדיבות רולדין.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.6% 27.4% 5.4% 62.6%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.4 (0.43 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב