דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

30 מנות/יחידות, 48 גרם למנה\יחידה (כ- 30 פבלובות בקוטר כוס רגילה)

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
פבלובה אישית ביתית במילוי קרם וניל ותוספות
קינוח אישי מושלם
  • 1 בסיר על להבה נמוכה מאוד (ונזהרים לא להגיע למצב של רתיחה) מערבבים את החלבונים, הסוכר וסוכר הוניל עד להמסה של הסוכר.
  • 2 אחר כך מעבירים את התכולה למיקסר ומקציפים (בוו בלון) לקצף יציב ונוקשה במשך כרבע שעה.
  • 3 מעבירים את הקצף לשקית זילוף עם צנטר שבוחרים (אצלי זה כוכב גדול), עם כוס מציירים עיגולים על נייר אפייה, עם כף מורחים בתוך העיגול שכבה של קצף ומיישרים.
  • 4 מזלפים מעל "כתר" עם הצנטר על ידי לחיצה של קצף ועצירה, כך לאורך כל הגבול של העיגול. ישנה אפשרות לזלף שכבה שנייה של "הכתר" לפי שיקול דעתכם.
  • 5 מכניסים לתנור שחומם מראש לחום נמוך של 100 מעלות לייבוש מוחלט של בין שעה וחצי לשעתיים (תלוי בתנור).
  • 6 מוציאים את התבניות כאשר הדיסקיות יבשות לגמרי ולא לחות.
  • 7 הכנת המילוי: בקערת מיקסר מקציפים את השמנת המתוקה עם אינסטנט הוניל לקצף יציב.
  • 8 לאחר צינון של שעתיים לפחות ניתן למרוח את המילוי שהכנתם ומעליו להגיש את האופציה שבחרתם. את הקרם והמילוי ממלאים סמוך להגשה של הקינוח.
  • 8 מניחים דיסקית אחת ומעליה מזלפים את הקרם, אחר כך מניחים את התוספות הרצויות - אגוזים קצוצים עם מייפל, פירות טריים או פירות יער (כל קישוט מתאים בערך ל- 10 דיסקיות).
  • 9 בתיאבון חיוך

הקינוח מתאים מאוד גם לפסח.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
0.9% 16% 4.8% 78.3%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.19 (0.19 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב