דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

16 מנות/יחידות, 118 גרם למנה\יחידה (כ- 16 מנות (תלוי בגודל))

אופן הכנת המתכון

  • קינוחיםסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
עוגת גבינה לפסח
עוגת גבינה עם קצפת כשרה לפסח
  • 1 מחממים את התנור ל- 155 מעלות ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים ליצירת סביבה לחה (את העוגה לא אופים על התבנית הזו, אלא על רשת או על תבנית אחרת).
  • 2 מקציפים חלבונים עם סוכר וסוכר וניל בקערה מספר אחת.
  • 3 בקערה שנייה מערבבים גבינה לבנה יחד עם החלמונים, פודינג הוניל והקורנפלור.
  • 4 מאחדים את שתי התערובות בעזרת מרית בתנועות קיפול.
  • 5 אופים בתבנית עגולה קפיצית/רינג 26 ס"מ כשעה ורבע - לא לפתוח את התנור בזמן האפייה.
  • 6 בסיום האפייה לחכות חצי שעה-שעה לקירור של העוגה בתנור ולמניעת נפילה.
  • 7 הכנת הציפוי: לאחר שהעוגה קרה לגמרי מקציפים את כל החומרים יחד לקצפת יציבה. ניתן למרוח כשכבה אחידה או לזלף.
  • 8 שומרים במקרר עד 4 ימים.
  • 9 בתיאבון חיוך
טיפ למתכון
אפשר להכין את הקצפת חצי-חצי (חצי לבנה וחצי חומה) - פשוט מוסיפים עוד שמנת ו- 100 גרם שוקולד מריר למסה נוספת של קצפת בטעם שוקולד.

ציוד נדרש: תבנית קפיצית עגולה/רינג 26 ס"מ.

העוגה יותר טעימה לאחר לילה במקרר.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
1.1% 23.8% 16.6% 58.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.32 (0.32 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב