דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

8 מנות/יחידות, 301 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • בינונידרגת קושי
  • מעל שעהזמן הכנה
  • בשרי, כשרכשרות
עוף שלם ממולא בבורגול וצנובר
עוף שלם במילוי מפתיע
  • 1 להשרות את הבורגול במים רותחים כ- 15-20 דקות ולסנן מהנוזלים.
  • 2 הכנת המלית: מטגנים את הבצל בשמן עד להזהבה, מצננים ומערבבים עם שאר מצרכי המלית.
  • 3 ממלאים את העוף במלית וסוגרים היטב (אני סגרתי בחוט ומחט, אפשר גם בעזרת קיסם).
  • 4 מערבבים את כל מצרכי התיבול ומורחים בעזרת מברשת את התיבול על העוף.
  • 5 קושרים את רגלי העוף, מניחים אותו בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מכסים בנייר אפייה ומעליו נייר כסף ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות למשך כשעה. מסירים את הכיסוי וממשיכים באפייה כ- 30-40 דקות נוספות. מתקבלת ארוחת עוף שלם ממולא טעימה במיוחד!
  • 6 בתיאבון חיוך

שיטת ההכנה כוללת גם טיגון. התבלינים במתכון לפי הטעם האישי.

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
4.4% 32% 44.9% 18.7%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.5 (0.54 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב