דלג לתוכן העמוד
סרגל נגישות

מצרכים למתכון

6 מנות/יחידות, 183 גרם למנה\יחידה (תלוי בגודל המנה)

אופן הכנת המתכון

  • עיקריותסוג המנה
  • מתחילדרגת קושי
  • מהיר מאודזמן הכנה
  • חלבי, כשרכשרות
סלט פסטה
סלט פסטה וגבינה בולגרית
  • 1 מבשלים את הפסטה על פי הוראות היצרן ומסננים.
  • 2 מניחים את הפסטה בקערה ומוסיפים לה את כל המרכיבים מלבד הגבינה הבולגרית.
  • 3 מערבבים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
  • 4 מוסיפים את הגבינה הבולגרית ומערבבים היטב.
  • 5 הרי לכם סלט פסטה צבעוני וטעים - בתיאבון חיוך

התפלגות ערך תזונתי במתכון

התפלגות ערך תזונתי במתכון
סיבים תזונתיים שומנים חלבונים פחמימות
5.4% 5.7% 15.4% 73.5%
ההתפלגות מתייחסת לחלבונים, פחמימות, שומנים וסיבים בלבד ולא לכל הטבלה. קרא עוד.
יחס קטוגני: 0.06 (0.07 נטו)
©FoodsDictionary 2024, כל הזכויות שמורות
התכנים המופיעים באתר זה נועדו לספק אינפורמציה כללית בלבד. אינם מהווים המלצה, תחליף להתייעצות עם מומחה או קבלת ייעוץ רפואי. אין להעתיק, לשכפל או להדפיס לשם פירסום או הפצה בכל דרך שהיא, ללא קבלת אישור מפורש בכתב